Yhteystiedot


Kirja vieköön! on yksityinen, ei-kaupallinen harrastusblogi.
Sähköposti: riittacita@gmail.com
Bloggarinimi riitta k
Helsinki / Vantaa

Vastuu sisällöstä
Blogi vastaa sivujensa omasta sisällöstä yleisten lakien mukaisesti. Blogilla ei ole velvollisuus tutkia lähetettyjä tai tallennettuja ulkoisia tietoja niiden mahdollisten lainvastaisuuden varalta. Jos havaitset sisällössä lainvastaisuutta, ota yhteyttä - poistamme tai oikaisemme tiedot.

Vastuu linkeistä
Blogi sisältää linkkejä kolmansien osapuolten sivustoihin, joiden sisältöön emme voi vaikuttaa eikä vastuu niiden sisällöstä kuulu blogille.  Linkittämisen yhteydessä arvioidaan ao. sivun lainmukaisuus. Mikäli havaitset linkeissämme huomautettavaa, ota yhteyttä.

Tekijänoikeus
Blogin sivujen sisältö on tekijänoikeuslain alaista. Sisällön kopiointi, käsittely, jakelu ja kaikenlainen hyödyntäminen edellyttävät blogin ylläpitäjän lupaa. Sisällöntuotannossa kolmansien osapuolten tekijänoikeudet otetaan huomioon. Jos havaitset tekijänoikeuspuutteita blogissamme, ota yhteyttä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi - Thank you for your comment ♥ Poistan kaikki jonkun mainoslinkin sisältävät kommentit. All comments containing an advertising link shall be removed.

Kirja vieköön! ei pidä lukijarekisteriä eikä kerää minkäänlaisia lukijatietoja. Blogger-blogina Kirja vieköön! noudattaa Googlen yksityisyydensuojakäytäntöä. Kommentoimalla HYVÄKSYT, että Google kerää sinusta määrättyjä tietoja. Mitä ne ovat, löytyy sivulta Yksityisyydensuoja ja Googlen sivulta.