Yhteystiedot


Kirja vieköön! on yksityinen, ei-kaupallinen harrastusblogi.
Sähköposti: riittacita@gmail.com
Bloggarinimi riitta k
Helsinki / Vantaa

Vastuu sisällöstä
Blogi vastaa sivujensa omasta sisällöstä yleisten lakien mukaisesti. Blogilla ei ole velvollisuus tutkia lähetettyjä tai tallennettuja ulkoisia tietoja niiden mahdollisten lainvastaisuuden varalta. Jos havaitset sisällössä lainvastaisuutta, ota yhteyttä - poistamme tai oikaisemme tiedot.

Vastuu linkeistä
Blogi sisältää linkkejä kolmansien osapuolten sivustoihin, joiden sisältöön emme voi vaikuttaa eikä vastuu niiden sisällöstä kuulu blogille.  Linkittämisen yhteydessä arvioidaan ao. sivun lainmukaisuus. Mikäli havaitset linkeissämme huomautettavaa, ota yhteyttä.

Tekijänoikeus
Blogin sivujen sisältö on tekijänoikeuslain alaista. Sisällön kopiointi, käsittely, jakelu ja kaikenlainen hyödyntäminen edellyttävät blogin ylläpitäjän lupaa. Sisällöntuotannossa kolmansien osapuolten tekijänoikeudet otetaan huomioon. Jos havaitset tekijänoikeuspuutteita blogissamme, ota yhteyttä.

4 kommenttia:

 1. Hei riitta k. Nyt alkuvuodesta sain pari loistavaa kirjaa, joita haluaisin suositella. Ehkä olet jo lukenutkin ne? Christiane Ritter "A woman in the polar night". Siinä itävaltalainen nainen kertoo vuodesta 1934, jolloin hän vietti vuoden Huippuvuorilla. Todella hieno kuvaus luonnosta, pimeydestä ja sisusta. Toisena Eva Meijer "Bird Cottage". Se on lumoava tarina Len Howard- nimisestä naisesta, joka halusi oppia kaiken linnuista. Molemmat ovat Pushkin Press-kustantamon kirjoja.
  t.Tiina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kirjasuosituksista Tiina. En ole lukenut kumpaakaan, varailenpa niitä kirjastosta. Mukava kun löysit minut!

   Poista
 2. Hei! Oli mukava löytää taas uusi kirja(llisuus)blogi. Jotta en vain pihistäisi ideoita sivuiltasi,tarjoan vastineeksi pari vinkkiä. Pienkustantamojen kentälle tuli taas yksi uusi yrittäjä, Filologinen Klubi. Lupaavat tarjota mielenkiintoista ja haastavaa lukemista. Ensimmäisenä julkaisivat esseekokoelman Puun takaa. Tykkäsin. Sitten suosittelisin jo pari vuotta vanhaa ja julksuudelta varjoon jäänytta mainiota novellikokoelmaa Tulevaisuus kuuluu bingoemännille (Into). Tosi hyvä ja persoonallinen. Hyvää jatkoa! Kari

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervehdys Kari,
   Kiitos kirja- ja kustantamovinkeistä. Filologisesta Klubista en ole kuullutkaan, Into on kyllä tuttu. Luen kohtuullisesti pienkustantamojen kirjoja, omakustanteita myös. Mukavaa helmikuuta!

   Poista

Thank you for your comment ♥ All comments containing an advertising link shall be removed.

Kommentoimalla HYVÄKSYT, että Google kerää sinusta määrättyjä tietoja. Mitä ne ovat, löytyy sivulta Yksityisyydensuoja ja Googlen sivulta.