23. huhtikuuta 2016

Lukutahti kesäterässä!


Mun pitää julkaista tämä postaus täälläkin, Into & Vimman puolellahan sen jo teinkin. Vuodenkiertoani rytmittää puutarha, ja nyt ollaan taas siinä puutarhavaiheessa. Päivät ulkona ja fysiikka koetuksella, aivot seisoo illalla. Lue siinä sitten! 

Eli kyllä täällä jotenkuten henki pihisee, vaikka hiljaista tyttöä ollaankin. Alkuvuodestahan luinkin oman mittapuuni mukaan paljon. Ja pääsääntöisesti erittäin antoisia kirjoja. Jos nyt oikein laskin, niin tammikuusta tähän päivään on syntynyt tämmöinen saldo:
  • 49 kirjaa
  • 30 uutta kirjailijaa
  • 8 espanjaksi luettua
  • 10 kirjaa on kirjastosta haettuna nytkin lukupinossa! Onneksi ne eivät ole uutuuksia, joten uusia voin tarvitessa!
  • Helmet-lukuhaasteen päivitys ontuu... Ei jaksa enää kiinnostaa!


"Kyllä mun on sanottava, että muutaman tunnin pihapuuhaputki vie mehut! Haravointia, kitkemistä, kaivamista, perennoitten ja pikkupensaitten siirtojuoksutusta... Kyllä te tiedätte! Talven mittaan yritin pitää lihaskunnosta huolta, mutta ei se mihinkään riitä! Ehei! Olo on kuin jyrän alle jäänyt, hyvä että hengitellä jaksaa... Ristiselkä ei onneksi valita, mutta takareidet on ihan jumissa ja mun vaivaiset hauikset jomottaa."


"Olo on kuin tällä hepulla ja kissimirrillä. Eipä tarvitse nukkumattia iltaisin kauaa odotella! Näköjään päästään pikapikaa mun normaaliin kesärytmiin: aikaisin tutumaan ja aikaisin ylös. No, eikös vanha kansa sanonut, että se tapa talon pitää!

Kuvat lainasin netistä. Itseäni en valokuvaa, Sissi vetää sikeitä mustana mustassa nojatuolissa. Ota siitä sitten kuvaa :)"

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi - Thank you for your comment ♥ Poistan kaikki jonkun mainoslinkin sisältävät kommentit. All comments containing an advertising link shall be removed.

Kirja vieköön! ei pidä lukijarekisteriä eikä kerää minkäänlaisia lukijatietoja. Blogger-blogina Kirja vieköön! noudattaa Googlen yksityisyydensuojakäytäntöä. Kommentoimalla HYVÄKSYT, että Google kerää sinusta määrättyjä tietoja. Mitä ne ovat, löytyy sivulta Yksityisyydensuoja ja Googlen sivulta.