13. toukokuuta 2017

Ullan muistolleNyt on syksy, ja kultaiset linnut
lentävät kaikki kotiin
sinisen veden yli.
Hyvästely on suuri, ero edessä,
mutta jälleennäkeminen
on varma. Edith Södergran


Ullan kirjojen Ulla nukkui pois eilen. 
Tutustuin Ullaan itse asiassa hänen kasvibloginsa Siniunikon kautta. 
Ulla oli botanisti, luonto ja etenkin syksyinen metsä sienineen olivat hänelle tärkeitä.


Nämä kuvat ovat Ullan kuvia.
Viime syksynä autoin Ullaa tekemään kolmelle blogilleen uudet bannerit.
Ajattelin voivani käyttää hänen kuviaan tässä postauksessa.
Nyt poistan Ullan kansion.


Kiitos Ulla että olit.

17 kommenttia:

 1. Voih, lämmin osanottoni.

  VastaaPoista
 2. Kaunis kirjoitus Ullasta <3 Minulle Ulla oli tuttu bloginsa kautta ja jonkin verran viestittelimme liittyen juuri kasveihin. Surullinen ja haikea olo.

  VastaaPoista
 3. Ullan kirjablogin In memoriam pysähdytti eilen. Ulla tuli tutuksi aktiivisena lukijana ja bloggarina, joka myös avosydämisesti jakoi kirjoja muille lukijoille arvontojensa kautta. Hänen rakkautensa luontoon tuli vahvasti esiin, ja joskus kävin katsomassa hänen kissablogiaan.

  VastaaPoista
 4. Kiitos Riitta,
  eilinen In Memoriam Ullan blogissa oli niin vaikea katsoa, ajattelin, että hän lopettaa bloggaamisen, mutta kuolinuutisesta oli surullista lukea.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin minäkin luulin Mai. Surullista, ei ole sanoja ❤︎

   Poista
  2. Ulla haluasi intohimoisesti jatkaa bloggaamista, ei mitään lopettamista ollenkaan. Tammikuussa vielä halusimme saman elokuvan eli Woman in Gold, joka liittyy sekä Klimtiin että Helen Mirreniin. Helmikuussa puhuimme siitä, että hänellä on sama sairaus kuin Lumimiehen veljellä. Maaliskuussa kirjoitimme tukisukista ja päädyimme mustiin. Ulla kiinni elämässä loppuun asti ♥

   Poista
 5. Kaunis postaus, sekä teksti että kuvat. Ullan poismeno järkytti, en tiennyt hänen sairaudestaan. Hän oli niin ihanan aktiivinen, jaksoi aina käydä minunkin hiljaisessa blogissani kommentoimassa. Osanotto hänen perheelleen.

  VastaaPoista
 6. Eilinen pysäytti ja järkytti. Olin vain Ullan blogin lukija. Hieno tapa muistaa.

  VastaaPoista
 7. Todella kaunis kirjoitus. <3
  Kommunikoin Ullan kanssa vain blogiemme välityksellä, mutta uutinen oli silti järkyttävä minulle. Ulla oli ensimmäinen, joka kirjoitti kommentin blogiini. Muistan vieläkin, miten ilahduin siitä.

  VastaaPoista
 8. Todella surullinen uutinen, vaikka tiesinkin, että suru-uutisia olisi tulossa jossain vaiheessa. Ihmettelin, kuinka hän jaksoi olla blogimaailmassa edelleen todella aktiivinen, vaikka sairaus varjosti elämää. Ullan kanssa tuli toisinaan viestiteltyä kirjoista ja kissoista. Molemmat tärkeitä asioita hänen elämässään.
  Kiitos Riitta kauniista sanoistasi.

  VastaaPoista
 9. Voi! Kirjoituksesi on kaunis ja kuvat myös. ❤ Ulla on ollut ahkera bloggaaja ja tämä uutinen oli kyllä pysäyttävä.

  VastaaPoista
 10. Kiitos kirjoituksestasi. Ulla oli ensimmäisiä kommentoijia blogiini, mikä ilahdutti tuolloin suuresti. Osanottoni kaikille Ullan läheisemmin tunteneille.

  VastaaPoista
 11. Just niin sopiva runo. Kultaiset linnut lentävät kotiin...

  Kun Ulla aloitti blogiaan hän pyysi minulta apua. En osannut. Lumimies sen hänelle sitten etäneuvoi eli saatoin heidät yhteen viestimään s-postissa. Viime aikoina viestittelimme sekä kirjoista, että sairaudesta.

  Riitta kiitos tästä justusa, jossa voimme muistella Ullaa.

  ♥♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kaikille kun muistelitte Ullaa kanssani💔 Ulla siunataan iäisyysmatkalle kesäkuun alussa omenapuitten ja syreenien kukkiessa. Hänen ihana puutarhansa on nyt vailla emäntää, ja me kaikki vailla aktiivista bloggarikollegaa.

   Poista
 12. Olen Ullan opiskelukaveri. Aloin ihmetellä, kun ei ole näkynyt fb-päivityksiä kirjoista. Järkyttyneenä luen tästä, mitä on tapahtunut. Osanottoni läheisille. Ullaa muistaen. S

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on niin surullista, Ulla oli niin aktiivinen lukija, jolta sai hyviä lukuvinkkejä.

   Poista
  2. Etsin tietoa eräästä kirjasta, löytyikin tieto Ullan poismenosta - ja löytyi se kirjakin Ullan lukemista kirjoista. Hän oli pitänyt siitä. Jätän nyt ajatuksin hyvästit Ullalle. Ja toivotan paljon voimia läheisille. Kissat varmasti kovasti kaipaavat äitiään. Ullan kanssa opiskelimme samalla vuosikurssilla. Elämä on hurjaa. Kerran olemme vain kukkina ja tuulessa. Hyvää kevättä teille toisille lukijoille ja ystäville. Kauniisti olette häntä muistaneet.

   Poista

Thank you for your comment ♥ All comments containing an advertising link shall be removed.

Kommentoimalla HYVÄKSYT, että Google kerää sinusta määrättyjä tietoja. Mitä ne ovat, löytyy sivulta Yksityisyydensuoja ja Googlen sivulta.