4. maaliskuuta 2017

Vahvat vaikuttajanaiset!


Kevään viimeisen Kirja vieköön! - illan teema on
NAISET VAIKUTTAJINA

Alta löydät linkit niihin uutuuskirjoihin, joissa näistä upeista naisista puhutaan. Katja Kallion Yönkantaja on ainoa fiktiivinen ja romaani. Miksi se on mukana, selviää meille varmaan illan keskusteluissa. Klikkaa linkkejä jos haluat lukea lisää!


Birgitta Ulfsson / Mikä ettei, / Stig Hansén, Teos & Förlaget 2017

Tekstejä tulkitsevat Elina Knihtilä, Minttu Mustakallio ja Taisto Oksanen


VUODEN EEVA 2017 
julkistetaan kutsuvierastilaisuudessa Ravintola Prestossa 
ennen kuin annetaan keskustelujen ja kirjojen viedä.


En seuraa yleensä Vuoden Eeva -äänestystä, mutta näköjään valitaan kolme Eevaa:
VAIKUTTAJA, TÄHTI & TULOKAS

Kerron lopuksi hupaisan pienen jutun. Elämäkerroista kiinnostaa erityisesti pitkän linjan poliitikon Sinikka Mönkäreen tarina, koska olen itse myös Imatralta kotoisin. Sinikkaa - sinuttelu saman karjalaisen kotipaikan suomin valtuuksin! -  en ole siellä livenä tavannut, mutta Riitta Uosukaisen kyllä. Törmäsin Riittaan kuumana kesäpäivänä Vuoksenniskan apteekissa. Silloisella eduskunnan puhemies Uosukaisella oli yllään helletoppi, shortsit ja aurinkolippis. Luontevasti minä sanoin kaimalleni Hei! - kuin tutulle ikään - ja sain Riitalta takaisin saman iloisen Hein! Julkisuus tekee tutuksi, ja karjalaiset juuret!

Hupsista heijaa! Minulla on ollut väärä vuosi ja väärä linkki Vuoden Eevaan.
Eikä kukaan ole sanonut!

Savoy 15.3. - Vahvojen ja valovoimaisten vaikuttajanaisten ilta.
Juontajana Baba Lybeck.

4 kommenttia:

 1. Täältähän löytyi kiva bogi, josta toivon saavani hyviä lukuvinkkejä! Klikkasin itseni lukijaksesi!
  Itse luen melko vähän, vaikka haluaisin lukea enemmän. Jotenkin en osaa etsiä mielenkiintoista luettavaa. Viimeksi uppouduin kunnolla lomalla Camilla Lackbergin kirjaan Majakanvartija. Lomalla oli aikaa!
  Mukavaa viikonloppua ja tervetuloa vierailulle blogiini!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervetuloa Marita! Kirjablogeista löydän itsekin mielenkiintoista luettavaa. Camilla Läckbergin dekkareita olen lukenut paljon ennen blogiaikaa ja pidin kovasti.

   Poista
 2. Mielenkiinnolla odotan kevään viimeistä Kirja vieköön! -iltaa. Ilman blogisi kautta tullutta pääsylippuvoittoa olisin monta kokemusta köyhempi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukava kuulla että lipuista on ollut sinulle iloa!

   Poista

Kiitos kommentistasi - Thank you for your comment ♥ Poistan kaikki jonkun mainoslinkin sisältävät kommentit. All comments containing an advertising link shall be removed.

Kirja vieköön! ei pidä lukijarekisteriä eikä kerää minkäänlaisia lukijatietoja. Blogger-blogina Kirja vieköön! noudattaa Googlen yksityisyydensuojakäytäntöä. Kommentoimalla HYVÄKSYT, että Google kerää sinusta määrättyjä tietoja. Mitä ne ovat, löytyy sivulta Yksityisyydensuoja ja Googlen sivulta.